Konstlotteriet 2020

Ett av föreningens uppdrag är att en gång per år ordna en utlottning av konst, konsthantverk och konstböcker. Utlottningen har under många år ägt rum på Vaxholms bibliotek och samlat flera av föreningens medlemmar till en förväntansfull lördagseftermiddag.

På grund av Covid-19-pandemin kommer föreningens årliga konstutlottning i år att genomföras utan att medlemmarna närvarar fysiskt. Utlottningen äger rum lördag 7 november. Endast styrelsen plus valberedningen kommer att finnas på plats vid dragningen. För att delta i utlottningen måste du som medlem fylla i nedanstående anmälningsblankett (önskelistan) till konstutlottningen som från 23 oktober kommer att finnas på vår hemsida, på fliken Konstlotteriet. Blanketten skickas in till föreningen direkt från hemsidan. Den som inte anmält sin e-postadress till konstföreningen får anmälningsblanketten och information per brev; pappersblanketten ska lämnas in på biblioteket. Ifylld blankett skall i båda fallen skickas/lämnas in senast fredag 6 november.

Konstföremålen kommer att presenteras från 30 oktober i bibliotekets skyltfönster. Vinnarna kommer efter dragningen att kontaktas per sms, telefon eller e-post för information om vad som vunnits, och var vinsten kan hämtas.

En regel som vi följer är att konstföremålens inköpsvärde ska överensstämma med summan av medlemsavgifterna. Vi lottar ut mellan tolv och femton objekt varje år. Beslutsprocessen för inköp av ett konstföremål, är att minst tre styrelsemedlemmar säger ja till det föreslagna objektet och att inköpspriset ligger kring 3000 kr. Vår avsikt är att köpa varierad konst med inspirerande uttryck – i olika tekniker.

Du hittar bilder på alla årets utlottningsföremål längre ner på denna sida, nedanför ”önskelistan”! Osäker på föremålens storlek? Ta en sväng förbi bibliotekets skyltfönster, där du kan se objekten från 30 oktober.

Anmälningsblanketten – ”önskelistan” – skickas in senast 6 november:

———————————————————————————————————————–

Prioritet 1

Prioritet 2

Prioritet 3

Prioritet 4

Prioritet 5

Prioritet 6

Prioritet 7

Prioritet 8

Prioritet 9

Prioritet 10

Prioritet 11

Prioritet 12

Prioritet 13

Prioritet 14

Jag godkänner att Vaxholms konstförening sparar mina personuppgifter

När du klickat "Skicka" kommer du att få ett svarsmail där dina val står i prioritetsordning!

———————————————————————————————————————–

Årets vinster

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1-rosa-burk-IMG_1592.jpg
    1. Rosa burk/raku/stengods, Anette Berglund